Personalet i Clinic Eternel

Kosmetisk sygeplejerske Dostan, indehaver


2004 Student  fra Greve gymnasium


2004 Clinical practice in general surgery department, Erbil university hospital, Iraq


2006 Sygeplejerske uddannelsen UCS Roskilde


2010 Rigshospitalet, intern Vikarservice


2011-2017 Rigshospitalet Traume/ryg kirurgisk afdeling


2017-2020 Medicin studiet Københavns universitet


2020 Uddannelse i kosmetisk sygepleje, klinik Inito ved Kim Novaa

Plastikkirurg Javed Akram, klinikansvarlig

er hos Styrelsen for Patientsikkerhed registreret som Clinic Éternels virksomhedsansvarlige læge til kosmetisk behandling med botulinum toxin samt ikke-permanente fillers.

​​Javed har som  speciallæge i Plastikkirurgi arbejdet på plastikkirurgiske afdelinger på Rigshospitalet, Århus, Odense og Roskilde. Til dagligt arbejder han ved Sjællands Universitetshospital i Roskilde, hvor han foretager ansigtskirurgi og rekonstruktioner af bl.a. bryster efter brystkræft. Javed er samtidig ansvarlig for behandling af vægttabspatienter med behov for hudreduktion og kropskulpturering og foretager brystløft, maveplastik, armløft, lårløft, samt øvre – og nedre kropsløft. Han har stor erfaring med fedtsugninger gennem sin ansættelse på Klinikk Kontura i Oslo.

Javed har været engageret i filantropiske kirurgiske missioner i Kashmir og sammen med et team fra England hjulpet syreskadede kvinder, brandsårspatienter og børn med medfødte misdannelser.


Styrelsen for Patientsikkerhed

Clinic Éternel er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Udførelsen af kosmetisk behandling er reguleret i bekendtgørelse nr. 1245 af 24. oktober 2007 om kosmetisk behandling. Ved kosmetisk behandling er der tale om behandling, som udelukkede foregår, fordi patienten ønsker behandling af kosmetiske årsager. På Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside kan du finde bekendtgørelsen.


Klinikkens registrering

I bekendtgørelsens regulering indgår, at klinikken og dennes personer der udfører kosmetiske behandlinger, er registeret af Styrelsen for Patientsikkerhed, dvs. at det er personer der lovmæssigt opfylder kriterierne for at udføre kosmetiske behandlinger. Clinic Éternel er registeret jf. reglerne herom.

 

Inspektionsbesøg

Som registeret klinik modtages der med jævne mellemrum anmeldte og uanmeldte besøg fra embedslægerne. Efter hvert besøg udformes en inspektionsrapport, denne er at finde offentligt tilgængeligt på Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside.


www.stps.dk

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

CVRnr.: 41369345

Åbningstider

mandag-onsdag 10.00-16.00

torsdag 11.00-21.00

fredag 09.00-15.00

lørdag 11.00-14.00

søndag lukket