Gratis Konsultation

Dit forløb i klinikken

Dit forløb starter med at du ønsker en vurdering af, om vi kan tilbyde dig en behandling med botox, filler eller en kombination af begge behandlinger.

 

Konsultation

Du tilbydes en gratis konsultation. Konsultationen kan foregå hos sygeplejersken eller speciallæge i plastikkirurgi, Javed. Hvis du ønsker behandling med botox eller en kombination af Botox og non-permanent filer, så er det speciallægen der står for konsultationen og vurdering af hvilken behandling vi kan tilbyde dig. Sygeplejersken kan lave konsultation vedrørende non-permanent filler. Under konsultationen vil vi lytte til dine ønsker og herefter vil vi lave en analyse af dit ansigt, med henblik på hvilken behandlingsmodalitet der passer lige netop til dig. Det kan være Botox, non-permanent filler eller en kombination. I nogle tilfælde kan vi afvise at behandle dig, hvis vi mener at du kan have gavn af andre behandlinger end dem vi tilbyder. I dette tilfælde er vi klar til at hjælpe dig videre. Konsultation kan bookes online. 

 

Behandling

Når det gælder de kosmetiske behandlinger så kan vi behandle dig efter 48 timers betænkningstid Jf sundhedstyrrelsens regler. Når du efterfølgende ønsker fornyet behandling, kan du komme direkte til behandling hos sygeplejersken, uden forudgående konsultation. Denne kan du booke online.

 

Kontrol

Ved akut opståede bivirkninger tilbydes du en akut tid. Her vurderer vi behandlingens effekt og evt. utilsigtede bivirkninger.  Sammen med dig afgør vi om du skal have yderligere behandlinger for at opnå den ønskede effekt. Kontrol er gratis og kan bookes online.

Åbningstider

mandag-onsdag 10.00-16.00

torsdag 11.00-21.00

fredag 09.00-15.00

lørdag 11.00-14.00

søndag lukket Copyright © Alle rettigheder forbeholdes