Læbebehandling med Juvederm

Juvederm er en filler der er kan levere fyldige, bløde, naturlige læber og udglatte fine linjer omkring munden. Juvederm er et blidt og skånsomt produkt tilsat en lille smule bedøvelse, for at lette generne ved behandlingen. Juvederm  har en unik formulering, der er designet til straks mærkbare resultater, der holder.

Hvordan virker Juvederm

Det er ingen hemmelighed, at læberne er en vigtig del af ansigtet skønhed.

 Med et venligt smil, et kys eller hurtig ændring af udtryk, er dine læber altid med til at gøre opmærksom på dig selv! Hvad der anses for værende smuk, kan variere fra kultur til kultur, men der er nogle fællestræk. Undersøgelser viser, at bredere, fyldigere læber og veldefinerede grænser, bredt anses for at være attraktive. Faktisk er fyldige læber blevet mere og mere identificeret med både ungdom og skønhed.

Hvorfor behandles læberne

Hvis du altid har ønsket fyldigere læber, kan Juvederm være det svar, du har ledt efter. Det tilføjer fylde, balance og form til de øvre og nedre læber! Du kan også forbedre konturen, definition og den samlede udformning af dine læber. Og da Juvederm er det første læbe fyldstof formuleret med lokalbedøvelse for ekstra komfort, kan du gøre det med en mindre smerte.

Med alderen bliver læberne tyndere og med et fladere udseende. Rynker og fine linjer træder frem, og læbekantens grænser og amorbue bliver mindre defineret. Omkring munden, kan området mellem din overlæbe og næse blive flad, og mundvigene kan vende nedad. Det skaber et træt, ældet udseende.

Juvederm bidrager til at bekæmpe disse ældningstegn ved at forbedre læbernes tekstur og glathed og udfylde linjer og rynker forårsaget af f.eks. for meget sol, rygning og normal ældning.

Selvfølgelig er behandlingen med filler også rettet mod de yngre der bare vil have tilføjet volumen for et friskt, naturligt og nyt udseende

Yngre udseende med mere karakter

Juvederm kan bidrage til at genoprette ansigtsvolumen uden et kirurgisk indgreb. Ved at tilføre hage og kind mere fylde og former, fremhæver en Juvederm behandling ansigtskonturering. Resultatet er et yngre udseende med mere karakter.

Endvidere tilbyder det revolutionerede produkt Volite fra Juvederm som er med til at booste og give gløden tilbage i vævet.

Ansigtskonturering

Juvederm Voluma har en høj volumengivende kapacitet som gør det muligt at erstatte tab af volumen i kinder, hage og andre områder i ansigtet.
Juvederm Volux har en højere mængde hyaluronsyre og er designet til at forme specielt kæbelinie og hage

Volumen og fylde i ansigtet

Hele ansigtet behandles ved større volumen af Juvederm, som genskaber fylde i hele ansigtet. En slags ansigtsløftning uden brug af kniv.


Om behandlingen Juvederm ansigtskonturering

Ideen med konceptet (Soft Restoration Concept) er at kunne foretage volumen behandling af hele ansigtet, ved brug af kun ganske få indstik. Juvederm behandlingen medfører minimal smerte og vævstraume, men med en meget stor effekt.Yngre udseende med mere karakter

Juvederm kan bidrage til at genoprette ansigtsvolumen uden et kirurgisk indgreb. Ved at tilføre hage og kind mere fylde og former, fremhæver en Juvederm behandling ansigtskonturering. Resultatet er et yngre udseende med mere karakter. Endvidere tilbyder vi Juvederm Volite som genskaber vitaliteten og gløden i huden.


Juvederm kan blandt andet tydeliggøre og fremhæve dine ansigtstræk ved at skabe


  • Mere fremtrædende kindben
  • En mere fremtrædende hage
  • Mere fremtrædende kæbe · a la Brad Pitt
  • Løfte ansigtet og fremhæve kinderne
  • V- Shape

Belotero

Hvad er Belotero?

Belotero er en HA-filler, som udglatter de fine linjer og rynker, genskaber hudens naturlige volumen samt hydrerer huden. Belotero er fremstillet af den samme volumengivende og fugtgi­vende komponent, som allerede findes i vores hud – nemlig hyaluronsyre (HA). HA kan bære op til 1.000 gange sin egen vægt i vand og på den måde opretholdes hudens glatte overflade (den fugtgivende effekt) og fylde i vævet (den volumengivende effekt). Produktet er derfor det naturlige valg for de, som gerne vil have færre linjer og rynker.

Belotero har en ekstra krydsbindende proces, der giver en perfekt balance mellem følgende evner: elasticitet, plasticitet og kohæsivitet. Det betyder at  Belotero integreres i vævet, så resultat bliver jævnt og naturligt uden at ødelægge ansigtets naturlige konturer.

Beloteros patenterede teknologi er registreret i hele verden og Belotero er både FDA-godkendt og CE-mærket. Belotero fokuserer på at skabe et resultat af høj kvalitet og give høj tilfredshed blandt kunderne.

Belotero-porteføljen

Belotero-porteføljen består af en række avancerede HA-fillere til udglatning af fine linjer og rynker, til læbeforstørrelse, genopretning af volumen i ansigtet samt hydrering af huden. Belo­teros sortiment af fillere kan bruges individuelt eller i kombination med hinanden for at skabe en skræddersyet løsning for den enkelte ud fra hudens strukturelle og funktionelle behov.

Belotero-porteføljen af HA-fillere (undtagen Revive) fås også med lidokain, som er et almindeligt kendt, lokal­bedøvende middel.

Belotero-porteføljen

Belotero-porteføljen består af en række avancerede HA-fillere til udglatning af fine linjer og rynker, til læbeforstørrelse, genopretning af volumen i ansigtet samt hydrering af huden. Belo­teros sortiment af fillere kan bruges individuelt eller i kombination med hinanden for at skabe en skræddersyet løsning for den enkelte ud fra hudens strukturelle og funktionelle behov.

Belotero-porteføljen af HA-fillere (undtagen Revive) fås også med lidokain, som er et almindeligt kendt, lokal­bedøvende middel.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

CVRnr.: 41369345

Åbningstider

mandag-onsdag 10.00-16.00

torsdag 11.00-21.00

fredag 09.00-15.00

lørdag 11.00-14.00

søndag lukket